Mindflower käynnistyi kokopäiväisenä lokakuussa 2013, Y-tunnus 1/2006. Tähän mennessä asiakkaina ovat olleet mm. yliopisto, HUS, TE-toimisto ja yksityisiä yrityksiä sekä työnohjaus ja psykoterapia-asiakkaita.

 

 

Toukokuussa 2019 tohtoriväitös (Filosofian tohtori - kasvatuspsykologia) Helsingin yliopistossa.

 

Kesäkuussa 2015 Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan dekaani hyväksyi vaativan erityistason psykoterapeutti (VET, ratkaisukeskeinen) palvelutuottajan kognitiivis-integratiivisen erityistason psykoterapeuttikoulutukseen.

 

 

2014-2015 palvelutuottaja lisäkouluttautui työn ohella tietoisuustaidoissa sekä skeematerapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian välineiden käytössä & kehoterapeuttisessa tiedostamisessa ja dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) käytänteissä. Mindfulnessohjaajan pätevyys.

 

 

Kesäkuussa 2014 Mindflower hyväksyttiin Helsingin kaupungin työnohjauskilpailutuksessa yhdeksi palveluntarjoajaksi 2014-2018 psykiatrian, mielenterveys- ja päihdetyön sekä psykoterapiatyötä tekevien ryhmätyönohjaukseen. 

 

Huhtikuussa 2014 Helsingin yliopisto teki kilpailutuksessa myönteisen hankintapäätöksen  ja katsoi Mindflowerin kelpoiseksi sekä Mindflowerin tarjouksen hinnaltaan kilpailukykyiseksi työhyvinvointipalveluiden puitejärjestelyyn. Mindflower palvelee yksilö-, ryhmä- ja esimiesten työnohjauksen sekä coachingin ja työyhteisösovittelun kysymyksissä.

 

Helmikuussa 2014 Aalto yliopisto, Kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskus hyväksyi Mindflowerin koulutus-, kehittämis- ja asiantuntijapalvelutarjouksen vuosille 2014-2015 koskien EU-rahoitteisia täydennyskoulutus ja kehittämishankkeita.

Arviointiperusteena Aalto yliopiston kilpailutuksessa oli kouluttajan/asiantuntijan koulutustausta, kouluttaja- tai asiantuntijakokemus ja teeman osaaminen, kielitaito, monipuolinen osaaminen, erityismenetelmän osaaminen, kouluttajan/asiantuntijanosaamisen kehittyminen ja hinta.

  

accepted 48KIITOS luottamuksesta!

 

 Koulutuspalautteista poimittua:

 

  • "Wau, tehokasta!"
  • "En olisi millään jaksanut, mutta tempauduin mukaan... Vauhdikas, mutta perusteellinen kouluttaja."
  • "Kouluttajan persoonallinen koulutustyyli toi asian ihan uuteen valoon."
  • "Asiantuntevaa. Erittäin."
  • "Ryhmätyö = tyhmätyö paitsi tällä kertaa. Kiitos kouluttajalle."
  • "Tuntui, että minut ja tarpeeni kohdattiin henkilökohtaisellakin tasolla, tätä en olisi osannut edes toivoa. Hyvä!"
  • "Muistatko minut? Opetit mua ja olitkin ihan paras opettaja ketä mulla koskaan ollut. Yks päivä tulit mieleen, sillä monet asiat joista puhuit ovat alkaneet nyt kunnolla 'avautumaan' ja muutenkin sinä ihmisenä ja opettajana olet vaikuttanut muhun hyvin positiivisella tavalla. Itse ohjaan nykyään myös ryhmiä ja haen siihen opetukseen sitä samanlaista innostavaa, sallivaa ja mukana olevaa tyyliä kuin sinulla on. Olet todella hyvä opettaja ja toivon, että pääset jakamaan tätä ammattitaitoa mahdollisimman monelle oppilaalle ja muullekkin kaduntallaajalle."
  • "Mun on monet kerrat pitänyt etsiä sut käsiin ja kiittää maailman kannustavimmasta asenteesta opiskelijoihin ja mahtavista oppitunneista. Oon monet kerrat miettinyt sun kykyä ottaa jokainen opiskelija omana itsenään ja kannustaa jokaista opiskelemaan niin kuin itse parhaaksi näkee. Näin mä ainakin muistan lukion oppitunneilta. Opin näillä tunneilla enemmän kun oon koskaan tajunnutkaan, niin filosofiasta kuin itestänikin. Sen takia haluankin sanoa, että sun kannustavalla asenteella ja luottamuksella tulevaisuuteen on ollut iso rooli siinä, mihin oon nyt ajautunut. Pääsin yhden välivuoden jälkeen opiskelemaan Helsingin oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja vaikka se on aina ollut mun unelmana, niin en tiedä olisko mulla riittänyt usko itteeni ilman jonkun toisenkin luottoa. En koskaan oo ollut koulun fiksuimpia kavereita, mutta tavoitteita ja unelmia mulla on aina riittänyt. Nyt toivonkin, että tää tutkinto vie mut sellaseen suuntaan, mitä oon elämältäni aina halunnut, lähinnä siis ilmisoikeuksien pariin. Halusin vaan tulla sanomaan siis, että olit ehdottomasti mun lempiopettajia ja olis kiva kuulla myös mitä sulle kuuluu nykyään!"
  • Nimetön LI